|
За яким персонажем ви найбільше жалієте?
|
|
|
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Вівторок, 18.03.2008, 19:49 | Повідомлення # 26 |
Міністр магії
Група: Провірені
Статус: Оффлайн |
Quote (Mar(i)a) А чим йому вдаватись у Люпина? Я хотіла сказати,що добре,що він не став вовкулакою,як тато! Quote (Mar(i)a) Снейп якось не дуже героїчно загинув! А Снейп і не є хорошим!Ну,в нього є деякі хороші риси,він любив Лілі і все таке,але загалом він не є позитивним персонажем! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:04 | Повідомлення # 27 |
Міністр магії
Група: Адміністратори
Він є хорошим ,він змінився.. Чому всі дивляться на його минуле???
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:28 | Повідомлення # 28 |
Міністр магії
Ну,чому в минуле,він і в теперішньому не є добрим!і взагалі на бік Ордену він перейшов тільки через Лілі! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:56 | Повідомлення # 29 |
Міністр магії
Та ідеальних людей не існує! Звісно він недосконалий ,але не лихий... Він позитивний герой!
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Середа, 19.03.2008, 12:21 | Повідомлення # 30 |
Міністр магії
Quote (Mar(i)a) Та ідеальних людей не існує! Ти мене цитуєш! Quote (Mar(i)a) Звісно він недосконалий ,але не лихий... Він позитивний герой! Добре,він не поганий,але й не хороший!він посередині! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 18:56 | Повідомлення # 31 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Ти мене цитуєш! Я тебе не цитувала... Quote (Грейнджер) Добре,він не поганий,але й не хороший!він посередині! По середені?? А ти назви мені хоча б одну людину ,яка б була вище ніж "посередені"!Ідеальну ,добру і безгрішну!
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 19:05 | Повідомлення # 32 |
Міністр магії
Запросто-Лілі,Луна. Quote (Mar(i)a) Я тебе не цитувала... Це я тобі ще раніше сказала,що ідеальних людей не існує! А те,що він за Орден не означає,що він хороший,ти на його характер подивись! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 19:19 | Повідомлення # 33 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Це я тобі ще раніше сказала,що ідеальних людей не існує! Це не означає ,що я повторила... Просто в нас думки одинакові! Quote (Грейнджер) А те,що він за Орден не означає,що він хороший,ти на його характер подивись! Ну так ,характер в нього не дуже хороший... Але ж це спричинило таке виховання!І паскудний характер не багато може про людину розказати і тимбільше добра вона чи погана! Він просто був дуже закритий!І не хотів відкриватись...
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 19:23 | Повідомлення # 34 |
Міністр магії
Не треба його виправдовувати!Яке виховання?закритий? Знаєш,я з тобою анітрохи не згідна!Лілі була світлим промінчиком в його чорній душі.І через її смерть він беріг Гаррі,лише заради Лілі,якби вона не померла чи якби Волді не полював за Поттерами,Снейп ніколи б не пішов до Албуса,а далі був би смертежером! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 19:31 | Повідомлення # 35 |
Міністр магії
– Я шпигував заради тебе, брехав заради тебе, ризикував життям заради тебе. Усе це робилось буцімто для того, щоб син Лілі Поттер був у безпеці. А тепер ти мені кажеш, що вирощував його, наче свиню на забій.. – Це навіть зворушливо, Северусе, – серйозно сказав Дамблдор. – Невже ти таки зумів хлопця полюбити? – Його? – вигукнув Снейп. – Експекто Патронум! З кінчика його чарівної палички вистрибнула срібна лань, опустилася на підлогу кабінету, оббігла навколо нього й встрибнула у вікно. Дамблдор дивився як вона відлетіла, а коли її срібне сяйво згасло, знову повернувся до Снейпа, і в очах у нього стояли сльози. – Аж через стільки часу? – Завжди, – відповів Снейп. Снейп полюбив Гаррі!
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 19:33 | Повідомлення # 36 |
Міністр магії
Е,ні.Він любив не Гаррі,а Лілі,а патронус він викликав,щоб це показати,бо у Лілі теж була лань.Тому при чому тут Гаррі? |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 22.03.2008, 11:29 | Повідомлення # 37 |
Міністр магії
Група: Користувачі
Quote (Mar(i)a) – Я шпигував заради тебе, брехав заради тебе, ризикував життям заради тебе. Усе це робилось буцімто для того, щоб син Лілі Поттер був у безпеці. А тепер ти мені кажеш, що вирощував його, наче свиню на забій.. – Це навіть зворушливо, Северусе, – серйозно сказав Дамблдор. – Невже ти таки зумів хлопця полюбити? – Його? – вигукнув Снейп. – Експекто Патронум! З кінчика його чарівної палички вистрибнула срібна лань, опустилася на підлогу кабінету, оббігла навколо нього й встрибнула у вікно. Дамблдор дивився як вона відлетіла, а коли її срібне сяйво згасло, знову повернувся до Снейпа, і в очах у нього стояли сльози. – Аж через стільки часу? – Завжди, – відповів Снейп. На якій це сторінці? |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Субота, 22.03.2008, 12:35 | Повідомлення # 38 |
Міністр магії
це десь там,коли Гаррі занурився в Снейпові спогади,отже шукай в кінці! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Субота, 22.03.2008, 14:58 | Повідомлення # 39 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Е,ні.Він любив не Гаррі,а Лілі,а патронус він викликав,щоб це показати,бо у Лілі теж була лань.Тому при чому тут Гаррі? Це ж у книжці написано!Чорним по білому! Снейп зізнається Дамблдору ,що він полюбив Гаррі!Тому при чому тут Лілі?
|
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 22.03.2008, 18:52 | Повідомлення # 40 |
Міністр магії
Можливо Снейп і любив Гаррі,але по ньому не було видно!А жаль! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Субота, 22.03.2008, 19:44 | Повідомлення # 41 |
Міністр магії
От-от... Він був замкнутим і невідкритим!Він нелюбив показувати любов...
|
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 22.03.2008, 20:14 | Повідомлення # 42 |
Міністр магії
...хіба до слизеринців... |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Субота, 22.03.2008, 22:24 | Повідомлення # 43 |
Міністр магії
Тай з слизеринцями в нього теж були не найліпші відносини... Він не любив спілкуватись ,тимбільше з учнями!
|
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Неділя, 23.03.2008, 09:25 | Повідомлення # 44 |
Міністр магії
Проїхали Снейпа...переходимо до Аластора Муді і Аластора Муді самозванця. Я його вважаю дещо суворим,як і вчителя,так і людину.Але він був один з найкращих аврорів! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Неділя, 23.03.2008, 23:11 | Повідомлення # 45 |
Міністр магії
Ну в процесі вчителювання ми його не бачили! То ж судити чи був він хорошим вчителем чи ні ,ми не можемо! А аврором він був пречудовим ,прехоробрим ,прерозумним! Скільки він засадив смертежерів!Та щей наприкінці так відважно боровся..
|
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Понеділок, 24.03.2008, 11:36 | Повідомлення # 46 |
Міністр магії
Quote (Mar(i)a) Ну в процесі вчителювання ми його не бачили! Але ж Барті Кравч взяв звички Муді... |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 25.03.2008, 19:49 | Повідомлення # 47 |
Міністр магії
Quote (Відьмочка) Але ж Барті Кравч взяв звички Муді... Ну тільки звички.. А вони нічо не розкажуть!Лише трішки...
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Вівторок, 25.03.2008, 19:54 | Повідомлення # 48 |
Міністр магії
Quote (Mar(i)a) Снейп зізнається Дамблдору ,що він полюбив Гаррі!Тому при чому тут Лілі? Ні!!!Він не сказав такого!Він перепитав:"ЙОГО?",а тоді,щоб довести,що не його,а Лілі викликав патронус!!! Ну,а за Муді я щось не дуже шкодую.Тобто шкодую звичайно,але не дуже,не так ,як Фреда,Тонкс і Албуса! |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Вівторок, 25.03.2008, 20:23 | Повідомлення # 49 |
Міністр магії
Це правда!Йому пора вже було... |
| |
|
|