|
Що важлиіше?
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Понеділок, 31.03.2008, 18:55 | Повідомлення # 26 |
Міністр магії
Група: Провірені
Статус: Оффлайн |
Quote (Mar(i)a) Відкрити свою душу... ...а її потопчуть. Quote (Mar(i)a) За все треба боротись і все треба досягати власними зусиллями! ну,так,але...ну вперта вона і все!ніщо її не переконає!Хоча про кого це я?це наприклад!То що тоді? |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Понеділок, 31.03.2008, 19:41 | Повідомлення # 27 |
Міністр магії
Група: Користувачі
Quote (Грейнджер) О,тут я з тобою згідна! Це я сказала??? Сама здивована,що зі мною погодилась? Quote (Грейнджер) Quote (Mar(i)a) В дружбі немає зради я б так не сказала! Звичайно що є! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Понеділок, 31.03.2008, 19:46 | Повідомлення # 28 |
Міністр магії
Quote (Відьмочка) Сама здивована,що зі мною погодилась? Так,я вже привикла сперечатись! |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: П'ятниця, 04.04.2008, 20:59 | Повідомлення # 29 |
Міністр магії
І що краще? |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Субота, 05.04.2008, 13:05 | Повідомлення # 30 |
Міністр магії
Звичайно,кохання |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Понеділок, 14.04.2008, 13:51 | Повідомлення # 31 |
Міністр магії
Група: Адміністратори
Quote (Відьмочка) Звичайно що є! Вчені дослідили ,що чоловіки і жінки зраджують один одному лише через секс і задоволення ,яке отримують!Навіть незважаючи на кохання і любов ,що існує між подружжям чи парою... Тобто люди не в силі протистояти гормонам!А в дружбі зради нема ,бо якщо ти вже зрадив і тобі не можуть пробачити ,то це означає ,що ніякої дружби і не існувало! Quote (Грейнджер) ...а її потопчуть. То ти оптимістка чи песимістка? Я думала ,що оптимісти і в світі і в людях бачать не погані риси ,а хороші... Я не кажу ,що люди всі мов ангели ,але не всі вони жорстокі і злі! Quote (Грейнджер) ну,так,але...ну вперта вона і все!ніщо її не переконає!Хоча про кого це я?це наприклад!То що тоді? І вона тобі через свою впертість ,недружелюбність і досі подобається?Ти досі хочеш з нею дружити... Просто наскільки я знаю такі риси навпаки відштовхують людей ,я б в ній вже давно розчарувалася б і перестала бажати з нею дружити! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Понеділок, 14.04.2008, 15:26 | Повідомлення # 32 |
Міністр магії
це ж я на приклад сказала,ти ж казала,шо в дружбі все від нас залежить-от я і хотіла довести проитлежне! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Понеділок, 14.04.2008, 15:30 | Повідомлення # 33 |
Міністр магії
Правильно в дружбі все залежить від нас.А хіба не так?Ти ж не довела... |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Понеділок, 14.04.2008, 15:51 | Повідомлення # 34 |
Міністр магії
ой,зате я спробувала....ну та хватить про це..хоча про це і тема...ну то ви говоріть собі... ...я не хочу |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 15.04.2008, 17:11 | Повідомлення # 35 |
Міністр магії
Тому дружба значно важливіша ,бо нею знехтувати неможливо... А щодо кохання ,то я особисто не проти мати декілька коханців! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Вівторок, 15.04.2008, 17:12 | Повідомлення # 36 |
Міністр магії
ти серйозно??? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 15.04.2008, 17:18 | Повідомлення # 37 |
Міністр магії
А шо таке... Ну я звісно жартую!..Хоча-хоча... |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 19.04.2008, 22:15 | Повідомлення # 38 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Звичайно,кохання Я в тому смислі:сваритися чи погоджуватися!? Quote (MissPositive) я б в ній вже давно розчарувалася б і перестала бажати з нею дружити! Ти що?! Quote (MissPositive) ,то я особисто не проти мати декілька коханців! Quote (MissPositive) Ну я звісно жартую!..Хоча-хоча... Так жартуєш чи ні??? |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Неділя, 20.04.2008, 15:08 | Повідомлення # 39 |
Міністр магії
Та,звичайно,жартує! Quote (Відьмочка) Я в тому смислі:сваритися чи погоджуватися!? Компроміс!якщо сваритися,то це не любов,якщо погоджуватися,то будеш якоюсь безвольною лялькою |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Понеділок, 21.04.2008, 18:17 | Повідомлення # 40 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Та,звичайно,жартує! Чого? Над цим мені ще треба подумати... |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Понеділок, 21.04.2008, 19:31 | Повідомлення # 41 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) то будеш якоюсь безвольною лялькою Ха-ха-ха!!!! Quote (MissPositive) Над цим мені ще треба подумати... М-да!!! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Середа, 23.04.2008, 20:18 | Повідомлення # 42 |
Міністр магії
То хтось буде зі мною дискутувати ,сперичатись і доводити протилежне? |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Середа, 23.04.2008, 20:21 | Повідомлення # 43 |
Міністр магії
Ні,я зараз не маю настрою |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: П'ятниця, 25.04.2008, 22:32 | Повідомлення # 44 |
Міністр магії
Quote (MissPositive) То хтось буде зі мною дискутувати ,сперичатись і доводити протилежне? Давай я попробую!А яка тема? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 12:55 | Повідомлення # 45 |
Міністр магії
"Що важливіше?" Я кажу ,що дружба ,ви заперечуєте! |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 13:41 | Повідомлення # 46 |
Міністр магії
А,ну так. Просто така як у мене дружба,то я би однозначно вибрала...і вибираю кохання! Тай взагалі,дружба-вона ж довго триває і ... ну це так,як і звичайне життя!Тобто,так...без друзів нам би було погано.Але зараз багато людей має друзів,і дружба-це як буденне життя чи щось таке,що з нами трапляється щодня!А кохання...от я наприклад вже зі своїм хлопцем 5 міс. ходжу,але все одно,як приходжу додому,після того як зним погуляю...то я на сьомому небі!!!Ну,не знаю,як ше пояснити,чому я вибрала дружбу!? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 14:28 | Повідомлення # 47 |
Міністр магії
Ні ,дружба - це не буденність... Той ,хто має вірних ,справжніх і щирих друзів ніколи такого не сказав би!! Дружба не може траплятись щоденно ,а на ніч зникати ,бо якщо вона є ,то вже навіки ,назавжди ,докінця! Вона не може зникнути ,зчезнути ,вмерти ,бо вона безсмертна... Вона може зв"язувати і об"єднувати багато людей ,а кохання лише двох.. З подругами можна обговорювати все (від покупок до критичних днів ,від щирих почуттів до сексу і задоволення),а з коханим ні! І тут навіть не стать відіграє головну роль ,а те що ви хочете показати лише найліпші риси у собі ,свою найкращу сторону і ніколи не відкриєте йому найпотаємніші і ,скажімо ,найстрашніші ваші секрети!Хіба що після довгого сумісного життя! А в дружбі можна лишатись таким яким ти є.. Можна розповідати все ,не боячись реакції справжніх друзів... |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 23:15 | Повідомлення # 48 |
Міністр магії
Quote (MissPositive) Той ,хто має вірних ,справжніх і щирих друзів ніколи такого не сказав би!! Значить,в мене не такі друзі! :( Quote (MissPositive) З подругами можна обговорювати все (від покупок до критичних днів ,від щирих почуттів до сексу і задоволення) А от я вже вкотре переконалася,що їм нічого такого,не можна довіряти!От розкажу їм щось,а вони візьмуть,навіть ненавмисне,просто то якось само собою у них з писка вилітає,і ляпнуть!І весь час вони мені кажуть що нікому не скажуть..і я візьму,повірю і розкажу!А потім вони мені весь день про це нагадують,жартуючи,а потім комусь розкажуть!ГАДИ!!! Quote (MissPositive) а з коханим ні! Чому???
Повідомлення відредагував Відьмочка - Вівторок, 29.04.2008, 23:17 |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Середа, 30.04.2008, 21:39 | Повідомлення # 49 |
Міністр магії
Ну ,невже ти з ним обговорюєш ,які прокладки ліпше купляти :з крильцями чи без? Невже ти розказуєш йому про своє перше кохання? |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Четвер, 01.05.2008, 12:15 | Повідомлення # 50 |
Міністр магії
Про прокладки ні! А про перше кохання говорили... |
| |
|
|