Harry Potter    

[Нові повідомлення · Користувачі· Правила форуму · Пошук · RSS]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Mar(i)a  
Відомі цитати та висловлювання
_=Кривава_Мері=_ Дата: Четвер, 22.05.2008, 18:54 | Повідомлення # 26
Міністр магії
Група: Адміністратори
Репутація:8  ±
Статус: Оффлайн
На англійській "I love you" ,а на французькый "Je t'aime" smile

_Ящірка_ Дата: Четвер, 22.05.2008, 18:57 | Повідомлення # 27
Міністр магії
Група: Провірені
Репутація:10  ±
на російській , думаю, казати не треба? biggrin

_=Кривава_Мері=_ Дата: Четвер, 22.05.2008, 19:12 | Повідомлення # 28
Міністр магії
Не треба!!!
А от це попольськи "Ja ciebie kocham"

_Ящірка_ Дата: Четвер, 29.05.2008, 11:42 | Повідомлення # 29
Міністр магії
"Поки ми живемо, смерті немає. Як тільки вона приходить, уже немає нас."
виходить, що ми розминаємося зі смертю smile

_=Кривава_Мері=_ Дата: Четвер, 29.05.2008, 14:55 | Повідомлення # 30
Міністр магії
Як тільки вона прийде ,тоді ми якраз пропадаємо..
...
"Профессор в университете задал своим студентам такой вопрос.

- Всё, что существует, создано Богом?

Один студент смело ответил:

- Да, создано Богом.

- Бог создал всё? - спросил профессор.

- Да, сэр - ответил студент.

Профессор спросил:

- Если Бог создал всё, значит Бог создал зло, раз оно существует. И согласно тому принципу, что наши дела определяют нас самих, значит Бог есть зло.

Студент притих, услышав такой ответ. Профессор был очень доволен собой. Он похвалился студентам, что он ещё раз доказал, что вера в Бога это миф.
Ещё один студент поднял руку и сказал:

- Могу я задать вам вопрос, профессор?

- Конечно, - ответил профессор.

Студент поднялся и спросил:

- Профессор, холод существует?

- Что за вопрос? Конечно, существует. Тебе никогда не было холодно?

Студенты засмеялись над вопросом молодого человека. Молодой человек ответил:

- На самом деле, сэр, холода не существует. В соответствии с законами физики, то, что мы считаем холодом, в действительности является отсутствием тепла. Человек или предмет можно изучить на предмет того, имеет ли он или передаёт энергию. Абсолютный ноль (-460 градусов по Фаренгейту) есть полное отсутствие тепла. Вся материя становится инертной и неспособной реагировать при этой температуре. Холода не существует. Мы создали это слово для описания того, что мы чувствуем при отсутствии тепла.

Студент продолжил:

- Профессор, темнота существует?

- Конечно, существует.

- Вы опять неправы, сэр. Темноты также не существует. Темнота в действительности есть отсутствие света. Мы можем изучить свет, но не темноту. Мы можем использовать призму Ньютона чтобы разложить белый свет на множество цветов и изучить различные длины волн каждого цвета. Вы не можете измерить темноту. Простой луч света может ворваться в мир темноты и осв его. Как вы можете узнать, насколько тёмным является какое-либо пространство? Вы измеряете, какое количество света представлено. Не так ли? Темнота это понятие, которое человек использует, чтобы описать, что происходит при отсутствии света.

В конце концов, молодой человек спросил профессора:

- Сэр, зло существует?

На этот раз неуверенно, профессор ответил:

- Конечно, как я уже сказал. Мы видим его каждый день. Жестокость между людьми, множество преступлений и насилия по всему миру. Эти примеры являются не чем иным как проявлением зла.

На это студент ответил:

- Зла не существует, сэр, или, по крайней мере, его не существует для него самого. Зло это просто отсутствие Бога. Оно похоже на темноту и холод - слово, созданное человеком чтобы описать отсутствие Бога. Бог не создавал зла. Зло это не вера или любовь, которые существуют как свет и тепло. Зло это результат отсутствия в сердце человека Божественной любви. Это вроде холода, который наступает, когда нет тепла, или вроде темноты, которая наступает, когда нет света."

Имя студента было - Альберт Эйнштейн. (с)

_Ящірка_ Дата: Четвер, 29.05.2008, 19:48 | Повідомлення # 31
Міністр магії
ого! дивно так!

ось ще трохи цитат:
Герой-це накоротша професія в світі.
Щастя-як здоров"я-коли його не помічаєш, значить воно є.
Люди вчаться, як говорити, але насправді головна наука-як і коли мовчати.

_=Кривава_Мері=_ Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 16:29 | Повідомлення # 32
Міністр магії
"Цени того, кто без тебя не может,
и не гонись за тем, кто счастлив без тебя.."

_Ящірка_ Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 19:43 | Повідомлення # 33
Міністр магії
Життя-як гора: піднімаєшся повільно, опускаєшся швидко.( це в мене в підписі ще колись стояло!)

_=Кривава_Мері=_ Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 19:52 | Повідомлення # 34
Міністр магії
Я пам"ятаю..

_Ящірка_ Дата: Субота, 19.07.2008, 15:18 | Повідомлення # 35
Міністр магії
"Життя-це не стражадання і не насолода, а справа, яку ми повинні виконувати і чесно довести її до кінця"
"Все, що дається легко, без роботи, являє собою дуже сумнівні цінності"(Л. Леонов)
"Істинне призначення людини-жити, а не існувати"(Дж. Лондон)
"Хто вміє, робить. Хто не вміє, вчить"(Бернард Шоу)
"Любов дивиться через телоскоп, заздрість-через мікроскоп"(Генрі Шоу)
"Немало потрібно знань, щоб приховати своє незнання"(Ешенбах М.)
"Всяка впевненість від незнання. Якщо ти відчуваєш у собі впевненість, ба навіть зухвальство, - значить ти чогось не знаєш."
"Поки ми живемо, смерті немає. Коли вона приходить вже немає нас"

_=Кривава_Мері=_ Дата: Неділя, 05.10.2008, 19:24 | Повідомлення # 36
Міністр магії
"Якщо життя полосате, то встань на білу смугу і йди вздовж!" smile
Дуже файні слова!

_Ящірка_ Дата: Середа, 19.11.2008, 16:29 | Повідомлення # 37
Міністр магії
Гг і надзвичайно мені знайомі:)
Людина витрачає 2 роки, щоб навчитись говорити, і 16, що навчитись тримати язика за зубами.

Додано (09.11.2008, 14:00)
---------------------------------------------
о! недавно читала П. Коельо "Диявол і синьйорита Прим"-там дуже багато справді класних висловів...іду копіювати))
Прошу тільки, щоб ви прочитали все - не пошкодуєте))

“Є люди, які вважають, буцімто мають право обіцяти що завгодно. Є й інші – ті погоджуються вірити в будь-які обіцянки, аби тільки вони гарантували їм іншу, ліпшу долю. Той, хто обіцяє, але обіцянки не виконує, врешті стає безсилим і жалюгідним. теж саме трапляється з легковірами, які хапаються за обіцяне.”

“Любов, як майже все інше, - справа часу.”

“Люди прагнуть змінити геть усе, але водночас хочуть, щоб усе лишалося таким, як і раніше.”

“Може, у Добра і Зла – одна й та сама подоба. все залежить лише від того, коли вони зустрінуться на шляху кожного з нас.”

“Удавати великодушність личить лише тому, хто боїться обрати певну життєву позицію. Звісно, набагато простіше вірити у власну доброту, аніж протиборствувати і відстоювати свої права. Набагато легше проковтнути образу, стерпіти кривду, аніж набратися сміливості й стати до бою із сильним супротивником. Завше можна сказати, що камінь, яким у нас жбурнули, пролетів мимо, і тільки вночі оплакуємо ми наше боягузтво.”

“Навіть незначна дрібниця, навіть якщо вона породжена найблагороднішими намірами, здатна знищити геть усе.”

“Всі вважають, що управляють геть усім, хоча насправді ніхто нічим не управляє… Але нам подобається жити з цією ілюзією, бо вона додає нам упевненості.”

“Щоразу, коли захочеш досягти чого-небудь, дивися в обидва, зосередься й постарайся точно зрозуміти, що тобі треба. Не можна пориватися до мети із заплющеними очима.”

“Н а світі є два види дурнів. Одні кидають розпочату справу, відчувши погрозу. Інші вважають, що погрозами самі зможуть чого-небудь досягнути.”

“Найліпший спосіб послабити супротивника – це переконати його в тому, що піддаєшся йому й погоджуєшся з його діями.”

“Який з усіх днів нашого життя не настає ніколи? – Завтрашній.”

“Поразки й перемоги невіддільні від життя кожної людини, якщо не брати до уваги боягузів, бо боягузи не терплять поразок, але й перемог не дістають.”

“Люди поводяться так, як належить, не тому, що бажають жити за законом, а тому, що бояться покарання.”

“Зло має проявитися й звершитися, аби люди зрозуміли цінність Добра.”

“Хочеш підкорити собі людину – змусь її відчути страх.”

“Двобій Добра і Зла триває щосекунди в серці кожної людини, бо серце і є те бойовище, на якому б’ються янголи й демони.”

“Справжня любов взаємності не вимагає, а той, хто бажає одержати за свою любов винагороду, дарма гає час.”

Додано (19.11.2008, 16:29)
---------------------------------------------
а ще в школі(!) недавно вчили творчість Рільке і я там знайшла ну дуже класний вірш..не знаю, чи в цю тему, але най буде)
Згаси мій зір
Згаси мій зір – я все ж тебе знайду,
Замкни мій слух – я все ж тебе почую,
Я і без ніг до тебе помандрую,
Без уст тобі обітницю складу.
Віднімеш руки – я тоді тебе
Впіймаю серцем, наче між долонь,
А спиниш серце – мозок запульсує,
Коли ж ти вкинеш в мозок мій огонь,
Тебе в крові палючій понесу я.

• Сторінка 2 з 2
  • «