|
Ваш улюблений письменник
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 22.07.2008, 13:13 | Повідомлення # 1 |
Міністр магії
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн |
Одного улюбленого автора я не маю.. Їх є декілька. Найбільше мені сподобались твори Джоан Ролінг ,Жуля Верна і Володимира Винниченка. Ну і.. Джек Лондон ,Пер Вале ,Ірвін Шоу ,Антон Чехов ,Конан Дойл.. |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: П'ятниця, 25.07.2008, 21:15 | Повідомлення # 2 |
Міністр магії
Група: Провірені
багацько ж їх у тебе! мені ж автори зовсім не запам"ятовуються, я рідко коли про них згадую, ну хіба що, коли щось вражаюче прочитала, а щоб так, то ні...але зараз спробую пригадати хоч з 5...Ролінг, звісно не рахується 1.Конан Дойль-люблю детективи 2.О. Генрі-гарні в нього оповідання 3.м-м-м..загнулась вже...о, подружжя Дяченків-їхна "Дика енергія. Лана" сподобалась мені. 4.Айзек Азімов-фантастика про майбутнє-вандефул! 5.Всеволод Нестайко-як же я його раніше не згадала? це геніальний письменник! |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Середа, 06.08.2008, 13:11 | Повідомлення # 3 |
Міністр магії
Група: Користувачі
У мене поки Джоан! А оскільки ми в школі брали по одному творі(оповіданні,повісті,роману)то покишо улюблених немає. |
| |
|
|
| Din@ |
Дата: Середа, 03.09.2008, 01:28 | Повідомлення # 4 |
Четвертий курс
Quote (Грейнджер) 1.Конан Дойль-люблю детективи Я теж! просто обожнюю! Quote (Грейнджер) подружжя Дяченків-їхна "Дика енергія. Лана" сподобалась мені. Хотіла почитати, але так і не зібралась! Мені подобається Дюма, звичайно, Ролінг... та їх багато впринципі - я люблю почитати художню літературу!
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 04.09.2008, 08:29 | Повідомлення # 5 |
Міністр магії
Оце вже прочитала Зюскінда-"Парфуми", трохи дивний твір, але мені сподобалось, тож він іде до мого списку письменників) |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Понеділок, 06.10.2008, 19:28 | Повідомлення # 6 |
Міністр магії
Група: Адміністратори
Я шось неможу визначитись.. От тільки що ми вивчали Нечуй-Левицького, то він мені почав подобатись, Панаса Мирного - і він.
|
| |
|
|