|
"ГП і в*язень Азкабану"
| |
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 16:58 | Повідомлення # 101 |
Міністр магії
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн |
Виглядало б! Якби злочинець намагався щось пояснити і сказати ,то я б не кидалась ,тим більше ,це б було безглуздо! Крім того ,я розумію ,що Гаррі страждав ,та батьків він не знав майже з самого народження... Думаю ,йому переболіло! Він просто жадав помсти! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 17:02 | Повідомлення # 102 |
Міністр магії
Група: Провірені
може і так,але думаю,що стільки думати,що ця людина винна,а потім повірити,що це не так дуже важко |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 17:06 | Повідомлення # 103 |
Міністр магії
Але ж докази були цілком реальні і неспростимі!Ну це звісно потім ,але якби він спочатку вичлухав... |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 17:07 | Повідомлення # 104 |
Міністр магії
ну,не знаю,мені тяжко щось казати,бо я не була в такій ситуації |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 17:09 | Повідомлення # 105 |
Міністр магії
А краще і не треба... Та все ж ,героїв судити нам можна) |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 17:11 | Повідомлення # 106 |
Міністр магії
Можна,але чи правильно ми їх судимо? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 17:16 | Повідомлення # 107 |
Міністр магії
А це не має значення! Ми дивимось на них зі своєї сторони! Думка суспільства і людей неважлива ,в даному випадку головна своя думка! Впринципі ,я так вважаю... |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 17:24 | Повідомлення # 108 |
Міністр магії
але ж якщо ти так само будеш судити і реальних людей,то це буде неправильно,а від твоєї думки до цього близько дійти |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 18:36 | Повідомлення # 109 |
Міністр магії
Але це не справжні ,нереальні люди.. Я реальних стараюсь не судити! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 17:35 | Повідомлення # 110 |
Міністр магії
тобто взагалу не обговорюєш? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 17:46 | Повідомлення # 111 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) тобто взагалу не обговорюєш? Звісно обговорюю... Але судити і обговорювати - це різні речі! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 18:00 | Повідомлення # 112 |
Міністр магії
судити-тобто засуджувати,так? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 18:06 | Повідомлення # 113 |
Міністр магії
Тобто говорити чи правильно людина робить чи ні... Чи вказувати їй шось робити і критикувати її! |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 19.04.2008, 19:07 | Повідомлення # 114 |
Міністр магії
Група: Користувачі
Quote (Грейнджер) А у мене є всі сім частин!Я недавно їх всіх перечитувала! Я також щороку перечитую...крім другої і третьої. Quote (MissPositive) Він якийсь нарваний! Ти вже це казала! Quote (MissPositive) Не люблю я людей ,які не вміють спочатку вислухати! Що тут слухати??!!!Сіріус,нібито,видав Волдеморту інформацію про Поттерів!!!Всі казали що він-вбивця і збирається вбити Гаррі!!!Додано (19.04.2008, 20:07) ---------------------------------------------
Quote (MissPositive) Думаю ,йому переболіло!Він просто жадав помсти! ПЕРЕБОЛІЛО???ПРОСТО ХОТІВ ПОМСТИ??? Він шістнадцять років жив у маглів,які його ненавиділи,морили голодом,закривали під сходами,вважали його ніким,знущались,байдуже ставились,не звертали на нього уваги,не згадували про його ДН,приховували правду,годували брехнею!!!!! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Субота, 19.04.2008, 21:17 | Повідомлення # 115 |
Міністр магії
Quote (Відьмочка) ПЕРЕБОЛІЛО???ПРОСТО ХОТІВ ПОМСТИ??? Він шістнадцять років жив у маглів,які його ненавиділи,морили голодом,закривали під сходами,вважали його ніким,знущались,байдуже ставились,не звертали на нього уваги,не згадували про його ДН,приховували правду,годували брехнею!!!!! [ 194.44.77.206 (UA) ] [Профіль користувача] [Особисте повідомлення] До чого тут смерть батьків?Так дитинство в нього було важким ,але він ночами під периною за батьками не плакав!Quote (Відьмочка) Що тут слухати??!!!Сіріус,нібито,видав Волдеморту інформацію про Поттерів!!!Всі казали що він-вбивця і збирається вбити Гаррі!!! Та він би хоча б не кидався на Сіріуса ,через безпеку...Quote (Відьмочка) Ти вже це казала! В іншій темі... |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Неділя, 20.04.2008, 10:47 | Повідомлення # 116 |
Міністр магії
Quote (MissPositive) До чого тут смерть батьків? Як це до чого тут сме5рть батьків???Та до того,що якби батьки були живі,він би не жив у Дурслів! Quote (MissPositive) Так дитинство в нього було важким ,але він ночами під периною за батьками не плакав! Це і підтверджує його вміння стримуватись...От якби він і не сумував за батьками,то тоді я розімію-"переболіло"! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Неділя, 20.04.2008, 12:21 | Повідомлення # 117 |
Міністр магії
Quote (Відьмочка) Як це до чого тут сме5рть батьків???Та до того,що якби батьки були живі,він би не жив у Дурслів! Агов! Ми не про це говоримо... Ми сперичаємось про те ,чи страждав він через смерть батьків! Я ж і кажу в нього було не солодке дитинство ,але я не пам"ятаю ,щоб він ридав і тужив сильно за батьками...Quote (Відьмочка) Це і підтверджує його вміння стримуватись...От якби він і не сумував за батьками,то тоді я розімію-"переболіло"! Стримуватись? А хіба Ро казала ,що Гаррі стримував всі свої почуття в собі? Звідки ти це взяла?Про це нам Ро не казала... |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Неділя, 20.04.2008, 12:41 | Повідомлення # 118 |
Міністр магії
Quote (MissPositive) Агов! Ми не про це говоримо... Ми сперичаємось про те ,чи страждав він через смерть батьків! Я ж і кажу в нього було не солодке дитинство ,але я не пам"ятаю ,щоб він ридав і тужив сильно за батьками... Правильно!!!Страждав,бо було несолодке дитинство...він хотів його провести з рідними батьками!А те,що він стримував сльози,говорить що він стриманий!Quote (MissPositive) Стримуватись? А хіба Ро казала ,що Гаррі стримував всі свої почуття в собі? Звідки ти це взяла?Про це нам Ро не казала... Але були моменти,коли Гаррі над цим задумувався! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Неділя, 20.04.2008, 14:32 | Повідомлення # 119 |
Міністр магії
Яка суперечка!Я навіть встрявати не буду .Хоча...може приєднатись?Але я не встигаю за швидкістю вашої думки,лінь перечитувати,що ви тут понаписували...думаю,Гаррі не треба засуджувати через те,що він накинувся на Сіріуса,хіба ж можна не страждати,коли твої батьки померли і не обов"язково для цього плакати під подушкою...тай ридання нічого б не дали...тому це не назвеш стримуванням...надіюсь я в тему сказала? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Понеділок, 21.04.2008, 17:36 | Повідомлення # 120 |
Міністр магії
Quote (Відьмочка) Але були моменти,коли Гаррі над цим задумувався! Ну зрозуміло ,що задумувався... Але задумуватись не означає страждати! Quote (Грейнджер) Яка суперечка!Я навіть встрявати не буду biggrin .Хоча...може приєднатись?Але я не встигаю за швидкістю вашої думки,лінь перечитувати,що ви тут понаписували...думаю,Гаррі не треба засуджувати через те,що він накинувся на Сіріуса,хіба ж можна не страждати,коли твої батьки померли і не обов"язково для цього плакати під подушкою...тай ридання нічого б не дали...тому це не назвеш стримуванням...надіюсь я в тему сказала? В тему ,в тему Тобі лекше щось доводити... |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Понеділок, 21.04.2008, 19:12 | Повідомлення # 121 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) лінь перечитувати,що ви тут понаписували... Яка лінтяйка...ай-яй-яй!!! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Середа, 23.04.2008, 18:44 | Повідомлення # 122 |
Міністр магії
Мене дуже втішило ще те ,що Гаррі знову отримав одну з найкращих мітел - Вогнеблискавку! Пам"ятаю як він на ній літав і як гордився нею) І реакція інших учнів ,а особливо Рона... |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 24.04.2008, 13:18 | Повідомлення # 123 |
Міністр магії
а що Рон?хіба він якось не так поводився? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Четвер, 24.04.2008, 13:25 | Повідомлення # 124 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) а що Рон?хіба він якось не так поводився? Ну пам"ятаєте ,який він був захоплений і шокований ,у хорошому значені цього слова! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 24.04.2008, 13:27 | Повідомлення # 125 |
Міністр магії
а,ну так,я просто думала,що ти маєш на увазі,що той заздрив... мені ж особливо сподобалась реакція Мелфоя |
| |
|
|
|
|