|
ГП та келих вогню...
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Вівторок, 18.03.2008, 16:47 | Повідомлення # 51 |
Міністр магії
Група: Адміністратори
Статус: Оффлайн |
Серйозне?Та ні... Ну ми знаємо що ні ,але Барті "Дикозор" цього не знав!
Повідомлення відредагував Mar(i)a - Вівторок, 18.03.2008, 16:48 |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Вівторок, 18.03.2008, 20:03 | Повідомлення # 52 |
Міністр магії
Група: Провірені
А що скажете про Скітерку? |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 22.03.2008, 09:51 | Повідомлення # 53 |
Міністр магії
Група: Користувачі
Такої противної брехунки ще не зустрічала! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Субота, 22.03.2008, 12:25 | Повідомлення # 54 |
Міністр магії
Але в п*ятій книжці вона все ж таки зробила щось корисне!Я її не виправдовую,але... Але те,що вона анімаг заслуговує поваги. |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Субота, 22.03.2008, 14:37 | Повідомлення # 55 |
Міністр магії
Корисне?Але примусово... Вона б цього не зробила б ,яки би не Герміона! А те ,що вона анімаг ,тільки довело її підступність і не вміння брати інтерв"ю.. Лише підслухувати! Та й те перо... Де ж її талант?
|
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 22.03.2008, 19:08 | Повідомлення # 56 |
Міністр магії
Mar(i)a, повністю з тобою згідна. Грейнджер, тільки попробуй зараз її виправдовувати! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Середа, 26.03.2008, 16:07 | Повідомлення # 57 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Я її не виправдовую Ти це бачила??? Quote (Mar(i)a) А те ,що вона анімаг ,тільки довело її підступність Але ж незареєстрований!це потребує великих вмінь! Quote (Mar(i)a) Та й те перо... Де ж її талант? Я й не казала,що вона талановита! |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Середа, 26.03.2008, 16:40 | Повідомлення # 58 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Але ж незареєстрований!це потребує великих вмінь! ну-ну-ну... Може вона там за себе в міністерстві словечко замовила! Тай "вміти" вміє кожен! Quote (Грейнджер) Я й не казала,що вона талановита! Та це ж аргумент ,який доводить ,що в ній немає ні каплі чогось хорошого!
|
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Середа, 26.03.2008, 16:41 | Повідомлення # 59 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Ти це бачила??? Вибач! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Середа, 26.03.2008, 20:08 | Повідомлення # 60 |
Міністр магії
Quote (Mar(i)a) Може вона там за себе в міністерстві словечко замовила! Тай "вміти" вміє кожен! Cловечко?Таке серйозне,щоб не помітити того,що вона анімаг??? |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Середа, 26.03.2008, 23:14 | Повідомлення # 61 |
Міністр магії
Сварка з Роном-мене вразило,що Рон міг таке про свого найкращого друга подумати! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Четвер, 27.03.2008, 18:31 | Повідомлення # 62 |
Міністр магії
Саме тому я вважаю найкращим другом Гаррі Герміону-Рон легко вірить у все погане в другові,а ще трохи заздрить,це і стояло на заваді |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 08:50 | Повідомлення # 63 |
Міністр магії
Ну,так...Але Герміона інколи була зануда щодо правил... |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 16:57 | Повідомлення # 64 |
Міністр магії
Це не має значення(дла мене-це моя думка) |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 29.03.2008, 11:45 | Повідомлення # 65 |
Міністр магії
Хоча вона і правильно казала,але все одно!!! |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Субота, 29.03.2008, 12:51 | Повідомлення # 66 |
Міністр магії
А ти думаєш,що Рон-його найкращий друг? |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Субота, 29.03.2008, 21:51 | Повідомлення # 67 |
Міністр магії
Для Гаррі-Рон найкращий приятель,а Герміона найкраща приятелКА Додано (29.03.2008, 22:51) --------------------------------------------- Верніше приятелЬка |
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Субота, 29.03.2008, 22:12 | Повідомлення # 68 |
Міністр магії
та при чому тут стать?скажи хто:Рон чи Гермі? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Неділя, 30.03.2008, 13:30 | Повідомлення # 69 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Cловечко?Таке серйозне,щоб не помітити того,що вона анімаг??? Вона була журналісткою і досить відомою... Їй вірили всі!Вона могла погрожувати міністру і міністкрству своїм "гострим словом"!І тому її не зареєстрували... Quote (Грейнджер) Саме тому я вважаю найкращим другом Гаррі Герміону-Рон легко вірить у все погане в другові,а ще трохи заздрить,це і стояло на заваді Та Гаррі і Герміона сварились в сотню раз більше і частіше... Просто ті сварки були не значні і через якісь дрібниці!А Рон і Гаррі дружили міцно і через дурнички не сварились!
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Неділя, 30.03.2008, 14:12 | Повідомлення # 70 |
Міністр магії
Quote (Mar(i)a) Та Гаррі і Герміона сварились в сотню раз більше і частіше... ну і про що?переважно про дисципліну,а це вже таке...неважливе...та й дрібні сварки то таке,головне-великі! Quote (Mar(i)a) Вона була журналісткою і досить відомою... Їй вірили всі!Вона могла погрожувати міністру і міністкрству своїм "гострим словом"!І тому її не зареєстрували... Ха-ха!погрожувати міністерству!ти вже загнула!та ж Віщун і пише те,що скаже міністерство!То як вона могла на нього щось написати? |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Понеділок, 31.03.2008, 14:37 | Повідомлення # 71 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) Ха-ха!погрожувати міністерству!ти вже загнула!та ж Віщун і пише те,що скаже міністерство!То як вона могла на нього щось написати? Ну отож! Вони працюють одне на одного!Те робить послуги тому ,а те тому... Така собі угода!"Віщун" вихваляє міністерство ,а воно якось тим всім відплачує!Крім того ,це моє припущення! Quote (Грейнджер) ну і про що?переважно про дисципліну,а це вже таке...неважливе...та й дрібні сварки то таке,головне-великі! От тут ти якраз глибоко помиляєшся... Коли сваряться через дрібнички ,то це ознака того ,що дружба не дуже міцна... Адже вона навіть не може втриматись перед якоюсь дрібничкою! Справжній друг не став би дорікати через дисципліну ,чи через не зроблені уроки аби лишній раз посваритись... А от коли сварка серйозна ,то означає що і стосунки були серйозні! Я не натякаю і не кажу ,що Герміона була погано подружкою ,але її дружба з Гаррі була не такою міцною як Ронова! Вона незавжди розуміла його... Навести приклади?
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Понеділок, 31.03.2008, 19:29 | Повідомлення # 72 |
Міністр магії
Quote (Mar(i)a) Коли сваряться через дрібнички ,то це ознака того ,що дружба не дуже міцна... Адже вона навіть не може втриматись перед якоюсь дрібничкою! Справжній друг не став би дорікати через дисципліну ,чи через не зроблені уроки аби лишній раз посваритись... А от коли сварка серйозна ,то означає що і стосунки були серйозні! Але ж Гермі дорікала через незроблені уроки не щоб посваритись,вона хотіла як краще! До того ж дрібні сварки на те і є дрібні,щоб на них не звертати увагу,вони не запам"ятовуються! Quote (Mar(i)a) Навести приклади? так |
| |
|
|
| _=Кривава_Мері=_ |
Дата: Понеділок, 31.03.2008, 20:33 | Повідомлення # 73 |
Міністр магії
Ну от в третій частині ,коли Гаррі подарували Вогнеблискавку ,то Герміона не стрималась і розказала про це Макгонагел і вона забрала ту мітлу.. Рон був проти - він розумів Гаррі!Я теж розумію ,що Герміона хвилювалась ,але вона навіть не сказала!Крім того ,тоді Гаррі вже встиг на мітлі політати і нічого не сталось ,але вона всеодно не вгамувалась!Вона з своїм хвилюванням і прискіпливістю набридала Гаррі... Quote (Грейнджер) До того ж дрібні сварки на те і є дрібні,щоб на них не звертати увагу,вони не запам"ятовуються! От-от... Чим швидше забуваються сварки ,тим частіше вони виникають знову... А так не має бути! Герміона турбувалась про Гаррі і постійоно сварилась з ним - а це означає ,що вона чинила не так ,як хотів він ,тобто вона його не так розуміла як Рон!
|
| |
|
|
| _Ящірка_ |
Дата: Вівторок, 01.04.2008, 18:45 | Повідомлення # 74 |
Міністр магії
Quote (Mar(i)a) Крім того ,тоді Гаррі вже встиг на мітлі політати і нічого не сталось він не встиг!політав він вже після перевірки! Quote (Mar(i)a) то Герміона не стрималась і розказала про це Макгонагел і вона забрала ту мітлу.. вона дбала про його ж безпеку!Краще зробити так,аби точно знати,що твоєму другу нічого не загрожує! |
| |
|
|
| Відьмочка |
Дата: Четвер, 03.04.2008, 20:28 | Повідомлення # 75 |
Міністр магії
Quote (Грейнджер) та при чому тут стать?скажи хто:Рон чи Гермі? Вони двоє!!! Quote (Грейнджер) та й дрібні сварки то таке,головне-великі! Багато дрібних сварок,те ж саме що мало великих! |
| |
|
|